Spalam rosiile si apoi le taiem in patru si iar pe jumatate, adica cubulete. Curatam telina, o taiem in ce forma dorim, taiem si frunze de telina. Jumatate dintr-un pliculet de conservant, de la Dr Oetker il punem intr-un ibric cu 50 ml apa si il fierbem amestecand incontinuu pana se dizolva. Toate aceste ingrediente le punem intr-un castron mare, adaugam sare gunjoasa 5 linguri la cantitatea de rosii pe care am pus-o si le lasam cel putin 30 minute ca sa-si lase rosiile zeama. Pregatim borcanele sau sticlele in care vom pune acest zarzavat, le indopam bine si zeama ramasa o punem in borcane sau sticle, cat sa acopere continutul. Acest zarzavat de rosii cu telina si ardei iute il vom pune iarna la ciorbite si tocanite.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii