Se fierb ouale rascoapte, se curata si se taie feliute. Rosiile se taie feliute din partea de sus pana aproape de baza fara a fi taiate de tot si se desfac sub forma de nufar. Intre feliutele de rosii se pune alternativ o feliuta de branza, o feliuta de ou si totul se aseaza pe frunze de salata.
Pe deasupra si imprejur se pune salata rupta bucatele, patrunjel si piper.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii