1. Incalziti cuptorul la 175 de grade.
2. bateti ouale cu zaharul. Adaugati faina, bicarbonatul, praful de copt, coaja de lamaie rasa, scortisoara si continuati sa bateti amestecul. adaugati uleiul si morcovul ras fin (foarte fin, din cate stiu eu). Adaugati nucile in compozitie. 3. ungeti o tava de tort (cu diametrul de 26 cm) cu unt si puneti compozitia. Lasati la cuptor 40 minute. Scoateti si lasati sa se raceasca. 4. topiti untul si lasati-l sa se raceasca, dar sa nu se intareasca. adaugati crema de branza, zaharul pudra, vanilia si sucul de la lamaie. ungeti tortul si lasati sa se intareasca glazura. ornati cu flori mici.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii