Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime.
Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de vanata se fac niste taieturi ca forma unui grilaj. Rondelele presaram cu sare si le lasam pe o farfurie mare minim 2 ore sa-si lase zeama acra.
Punem rosiile in apa clocotita timp de 1 minut pentru a le decoji usor. Le taiam rosiile in bucati mici, se condimenteaza cu sare, oregano si busuioc. Rondelele se tamponeaza bine cu hartie de bucatarie, pe fiecare felie se pune din acest amestec de rosii si se stropesc cu ulei masline.
Intr-o tava potrivita se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 20 minute le scoatem, le ornam cu cate o felie de mozzarella si le introducem inapoi pentru 10 minute.
Aceasta mancare se poate servi ca o gustare rece/calda sau este potrivita pentru o cina usoara pentru zile calduroase de vara.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii