Dizolv drojdia cu zahar, o lingurita faiana si lapte. Las sa stea 10 minute dupa care incorporez cu celelalte ingrediente (margarina, untura, ou,lapte,praful de copt, faina coaja de lamaie). Las sa stea aluatul 10 minute la frigider dupa care intind foaie de 2-3 mm grosime. Fac rondele (cu paharul si in mijloc cu un capac de la esenta). Le asez in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul incins 10-15 minute. Imediat ce le-am luat din tava, le trec, cu furculita prin apa care clocoteste, pentru o secunda. Le asez pe un prosop si imediat le tavalesc prin zahar pudra. Dupa ce se racesc, le mai pudrez o data pentru aspect.
Sunt delicioase
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii