1) Freci margarina cu zaharul pana devine spumoasa.Adaugi ouale pe rand, coaja de lamaie rasa, nuca macuinata si apoi, faina cernuta cu bicaronatul si pudra de cacao.Framanti pana obti un consistent si omogen.
2) Intinzi aluatul in foae, decupezi cu gura unui pahar rondele, pe caree le asezi pe o tava unsa, tapetata cu faina, si le coci la temperatura potrivita , circa 30 de minute.
3)Amesteci ciocolat si laptele la foc domol , pana devine o compozitie cremoasa . O dai depatre de pe foc si adaugi untul , putin cate putin , frecand energic.
4) Torni pr fiecare ronde glazura de ciocolata si putin frisca, asezi cate trei rondele una peste alta, avand grija ca ultima sa fie simpla, fara glazura si frisca. Aceasta se decoreza u nuca sau cu fructe confiate tocate marunt si cu aschi de ciocolata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii