Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit.
Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit iar la zucchini zeama de la jumatate de lamaie. Lingura de ulei se imparte la ambele preparate. De preferat este sa le tinem la marinat peste noapte, dar daca nu aveti timp este bine si de la 2h in sus.
Punem zucchini pe gratarul incalzit, iar puiul la tigaie. Intre timp intr-un litru de apa clocotita punem un cub de concentrat cu legume si il dizolvam bine.
Dupa ce puiul si zucchini sunt gata tocam cat mai marunt ceapa (merge si la robotul de bucatarie). Eu am pus ceapa in tigaia in care am prajit puiul pentru mai mult gust dar asta e optional. Daca doriti puteti lua o alta tigaie in care adaugati o lingura de ulei vegetal.
Se pune ceapa la calit, iar cand aceasta devine translucida adaugam vinul si putin din supa de legume. Dupa ce alcoolul s-a evaporat punem orezul in tigaie si lasam focul pe mediu spre mic amestecand constant. Completam cu supa de legume cand lichidul scade, iar daca mai e nevoie de lichid putem adauga putina apa.
Intre timp adaugam oregano, sare si piper iar cand orezul este gata putem gusta ca sa vedem daca mai trebuie vreun condiment. Stingem focul si adaugam untul impreuna cu parmezanul sau branza aleasa. Amestecam si este gata de servit!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii