Intr-o oala punem la fiert cubul de supa in cca. 1 litru de apa. Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata cubulete, apoi, merele decojite si taiate in cubulete la fel de mici.Adaugam dupa 2-3 min. mazarea. Lasam pina se inmoie mazarea, dupa care ,,stingem''cu vinul alb.Dupa ce sa evaporat,punem supa de legume si lasam pina orezul se fierbe. Daca mai este necesar, se mai adauga supa fiarta pina cind orezul e fiert. La sfirsit dupa ce se ia de pe foc se pune cca. 30g unt si parmezanul si se amesteca cu energie. Va doresc pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii