Rizotto cu dovlecel si branza feta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g branza Feta
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • 4 linguri ulei din samburi de struguri
  • 1 ceapa casalot(ceapa rosie de apa)
  • 3 dovlecei zuchini
  • 250 g orez pentru risotto
  • 1 l supa de legume
  • sare,vegeta fara sare(plafar bio),piper roz proaspat macinat.

Mod de preparare

Prepara topping-ul, amestecand branza Feta faramitata cu maslinele negre tocate marunt, patrunjelul si 2 linguri ulei din samburi de struguri.Incinge restul de ulei intr-o cratita. Caleste ceapa rosie 2 minute, pana se inmoaie, apoi adauga dovleceii pentru cateva minute(2 sau 3 minute sunt de ajuns pentru calit) pune apoi si orezul la calit. Toarna supa cate un polonic o data, lasand-o sa fiarba absorbita complet de orez. Inainte de a pune si ultimul polonic de supa in cratita, amesteca si lasa sa fiarba pana cand orezul e fiert si sosul e cremos. Serveste in boluri si presara amestecul de Feta, masline si patrunjel. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise