Prepara topping-ul, amestecand branza Feta faramitata cu maslinele negre tocate marunt, patrunjelul si 2 linguri ulei din samburi de struguri.Incinge restul de ulei intr-o cratita. Caleste ceapa rosie 2 minute, pana se inmoaie, apoi adauga dovleceii pentru cateva minute(2 sau 3 minute sunt de ajuns pentru calit) pune apoi si orezul la calit. Toarna supa cate un polonic o data, lasand-o sa fiarba absorbita complet de orez. Inainte de a pune si ultimul polonic de supa in cratita, amesteca si lasa sa fiarba pana cand orezul e fiert si sosul e cremos. Serveste in boluri si presara amestecul de Feta, masline si patrunjel. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii