RISOTTO CU CIUPERCI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g orez
  • 1 capatana usturoi
  • 20 ml ulei de masline
  • supa de legume sau pui fierbinte
  • 300 g ciuperci porcini sau alt fel
  • sare
  • parmezan

Mod de preparare

Intr-o oala se pune ulei si usturoiul sa se prajeasca putin. Dupa, se adauga orezul peste uleiul fierbinte si putina supa. Cand a scazut supa se adauga iar, orezul se fierbe cu supa. Inainte sa fie fiert orezul se adauga ciupercile. Se lasa la fiert inca vreo 15 min, cat sa fiarba ciupercile. Parmigeano se adauga inainte se a stinge focul si se invarte bine. Sare se pune dupa gust. Se poate manca cu salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise