Risotto cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 praz tocat
  • 1 capatana de usturoi zdrobit
  • 300 g Risotto
  • 30 g unt
  • 20 ml ulei de masline
  • 800 ml supa de legume fierbinte
  • 250 g ciuperci taiate
  • 50 g cascaval ras
  • salata verde(laptuca) pentru servit
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puneti untul, uleiul, prazul si usturoiul intr-un vas de iena. Acoperiti cu o folie si lasati in cuptorul cu microunde, la temperatura mare, timp de 5 minute.

Puneti orezul peste amestecul din vas, apoi adaugati supa de legume si condimentati cu sare si piper. Lasati la microunde, fara folie de data aceasta, timp de 10 minute. Amestecati si ciupercile si lasati inca 6 minute la microunde.

Incorporati cascavalul in amestecul din cuptor si lasati 5 minute sa se raceasca.

Se serveste cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise