Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se incinge. Se adauga orezul (2 cani) se rumeneste putin (pana devine orezul alb) si se adauga dublu de apa (4 cani) si cubul de knor.
Separat se rumeneste baconul, se da deoparte; in aceasi tigaie se va rumeni ceapa, dupa care ciupercile (totul taiat marunt).
Cand orezul s-a fiert se amesteca cu restul de ingrediente, la foc mic, se adauga smantana, iar pe desupra se rade parmezan. Se lasa pe foc pana se ingroasa sosul.
In farfurie se va adauga putin patrunjel taiat marunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii