Se spala rinichii,se taie in felii subtiri si se clatesc de cateva ori in apa rece.Usturoiul se curata si se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunjel proaspat tocat,sau uscat.Se amesteca cu cca 100ml de apa.Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei la incins si se calesc rinichii timp de 20min la foc mediu,apoi se adauga usturoiul,se acopera cu un capac si se mai calesc 5 min la foc mic.Daca va plac mai uscati,dupa aceste 5 min,se da capacul deoparte si se mai calesc 5 min.Se servec cu mamaliga calda.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii