Se spala rinichii,se taie in felii subtiri si se clatesc de cateva ori in apa rece.Usturoiul se curata si se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunjel proaspat tocat,sau uscat.Se amesteca cu cca 100ml de apa.Intr-o tigaie se pun 3 linguri cu ulei la incins si se calesc rinichii timp de 20min la foc mediu,apoi se adauga usturoiul,se acopera cu un capac si se mai calesc 5 min la foc mic.Daca va plac mai uscati,dupa aceste 5 min,se da capacul deoparte si se mai calesc 5 min.Se servec cu mamaliga calda.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii