Rinichi cu mustar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rinichi, smantana, untura(eu pun ulei de masline extravirgin), ceapa, mustar, sare, condimente dupa gust.
  • 600 g rinichi porc, 100 ml smantana, 30 g untura(ulei de masline extravirgin), 1 ceapa mica rosie, 1 lingura mustar, sare,condimente dupa gust.

Mod de preparare

Se curata rinichii, se taie in doua jumatati, li se inlatura partile albe si se taie apoi in felii subtiri de aproximativ 3-4 cm. Ceapa se curata si se da pe razatoare, apoi se caleste in untura(ulei de masline), se adauga rinichii si se prajesc la foc mare, pana ce scade sucul propriu. Se adauga apoi mustarul, smantana si se lasa inca vreo 10 minute sa fiarba sub capac. La final se sareaza si se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

O mancare din maruntaie de porc, pregatita cu smantana si mustar, totul servit cu o garnitura usoara si o salata acrita cu zeama de lamaie.

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise