Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei de masline, carnea, sarea, piper si vegeta. Se fierb cartofii cu sare si se face un piure.
Intr-o forma sau cratita se aseaza un strat cu sunculita, care poate fi si afumata. Peste sunculita se aseaza varza murata tocata marunt si scursa, ananasul (mere taiate feliute), peste ananas se aseaza carnea . Piureul de cartofi se pune ultimul sa acopere carnea si se da la cuptor pentru 30\' la 200 grade . Se poate pune pune cascaval ras peste compozitie.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii