Reteta din doar trei ingrediente bio: orez, alge si sos de soia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez basmati
  • o mana de alge Nori
  • 4 lingurite de sos de soia

Mod de preparare

1. Fierbeti timp de 15-20 minute 1 cana de orez in 2 cani de apa si amestecati la foc mic.

2. Scoateti orezul si separat rupeti in fasii mici o mana de alge Nori.

3. Lasati-le la inmuiat 20 minute iar apoi scurgeti-le de apa si adaugati-le in orezul aburind.

4. Amestecati si serviti in boluri mici deasupra carora adaugati 1-2 lingurite de sos shoyu.

5. Nu este nevoie sa presarati sare datorita sosului care incununeaza aceasta reteta usoara!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise