Mod de preparare
Se spala merele si se taie in felii foarte subtiri, Se pastreaza coaja pentru ca in ea se gasesc multe vitamine si minerale. Se inaltura coditile si semintele. Merele se dau deoparte. Lamaia se decojeste atat de coaja exterioara galbena, cat si de pielita amaruie alba. Lamaia se taie in felii subtiri.
Se porneste robotul de facut suc si se adauga fructele pe rand. Sucul se poate indulci cu o lingurita de zahar, doar daca considerati ca este un pic acrisor pentru gustul vostru. Se poate servi cu frunze de menta proaspata alaturi. Sucul se poate servi intre mese sau la micul dejun, pentru ca este bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, fiind foarte bun pentru aceia care isi doresc sa slabeasca si sa isi curate organismul de toxine, mai ales ca are in compozitie si lamaie, citricele fiind cunoscute pentru miraculoasele efecte din dietele de slabire.
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii