Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.
Se unge fiecare bucata de peste cu putin ulei de masline, apoi se condimenteaza astfel: cate o foaie de dafin, putina sare si rozmarin. Se adauga piper mozaic, e colorat si mai picant ca cel negru, asa ca o sa va puna sangele in miscare.
Se asaza in tava pe foaie de copt si se coace in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.
Se serveste cu lamaie si portocala, pe care le puteti taia felii sau puteti sa le stoarceti, cum am facut si eu. Portocala ii da o dulceata si o aroma interesanta si placuta. Folositi si cateva fire de marar si patrunjel, sunt nu numai decorative, ci si gustoase si dau un gust racoritor pestelui.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii