Prepara o pasca fara aluat fina si cremoasa, ideala pentru masa de Paste si nu numai! Reteta simpla, usor de facut, cu branza cremoasa, aroma delicata de vanilie si lamaie. Un desert delicios si irezistibil!
Preincalzeste cuptorul la 160°C si tapeteaza o tava rotunda (diametru 20-22 cm) cu hartie de copt.
Mixeaza ouale cu zaharul si sarea pana devin spumoase.
Adauga branza de vaci, smantana, untul topit, vanilia si coaja de lamaie. Amesteca bine cu un blender vertical pentru o compozitie fina.
Incorporeaza faina (sau amidonul) cernut, amestecand usor cu o spatula. Daca folosesti stafide, acum e momentul sa le adaugi.
Toarna compozitia in tava si niveleaza suprafata.
Coace la 160°C timp de 40-45 de minute, pana cand este usor ferma la atingere.
Las-o sa se raceasca in cuptorul intredeschis, apoi da-o la frigider pentru cel putin 2-3 ore inainte de servire.
Incearca si reteta de pasca traditionala cu branza dulce, pasca poloneza cu ciocolata sau pasca fara aluat cu stafide. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii