Incearca reteta de bilute de biscuiti cu nuci, ciocolata si esenta de rom. Un desert rapid si delicios, fara coacere, perfect pentru orice ocazie.
Marunteste biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie sau pune-i intr-o punga si zdrobeste-i cu sucitorul.
Intr-un bol mare, combina biscuitii maruntiti, nucile macinate si zaharul pudra.
Adauga ciocolata topita impreuna cu untul, apoi esenta de rom. Amesteca bine, apoi adauga treptat lapte pana obtii o compozitie omogena si usor de modelat.
Formeaza bilute mici din compozitie, de marimea unei nuci. Asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Topeste impreuna cu uleiul ciocolata pentru invelis, la bain-marie sau la microunde (in reprize scurte). Scufunda fiecare biluta in ciocolata topita, folosind o furculita sau o scobitoare.
Presara fulgi de cocos, fulgi de migdale maruntite, nuci macinate sau alte decoruri inainte ca ciocolata sa se intareasca.
Lasa bilutele sa se raceasca complet pana cand ciocolata se intareste. Le poti pune la frigider pentru aproximativ 30 de minute.
Bilutele de biscuiti se pastreaza la frigider intr-un recipient inchis si se servesc reci. Sunt delicioase, aromate si perfecte pentru orice ocazie!
Incearca si reteta de bilute de biscuiti cu nuci si visine din visinata, trufe de ovaz cu cacao sau bilute de biscuiti cu nuca. Pofta buna!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii