Red Velvet

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa
Red Velvet

Ingrediente

  • Blat: 150 g unt,375 zahar,3 oua,50g cacao,30g colorant rosu,1 baton vanilie,5g sare,300g iaurt simplu,375g faina,10g praf copt,30ml otet alb
  • Crema: 350g branza proaspata cremoasa (eu am folosit philadelphia),200g zahar pudra vanilat,100g unt,coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare

Pentru blat, amestecam pe rand ingredientele,incepand cu untul si zaharul. Se coace la cuptor la 175 grade pentru 35 minute.

Dupa ce se raceste, se taie in 3 felii,putem pastra putin din partea de sus pentru decor.Se umple cu crema preparata si lasata la frigider.Eu am pus putin si deasupra dupa care am pus si putina nuca de cocos.

Oricum este delicios,eu i-am dat gata pe musafirii mei de Revelion cu el.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise