Ravioli in unt cu salvie si creveti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ravioli in unt cu salvie si creveti

Ingrediente

  • 250 g ravioli (cu branza, spanac etc.)
  • 200 g creveti
  • 60 g unt
  • 10-12 frunze de salvie proaspata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

O reteta rapida si incredibil de delicioasa, preparata cu o mana de ingrediente.

Se fierb ravioli conform indicatiilor de pe ambalaj.

Se curata si se spala crevetii.

Intr-o tigaie incapatoare se topeste untul si se prajesc crevetii cateva minute pe ambele parti. Se adauga frunzele de salvie taiate, sare, piper si se amesteca.

La final se adauga raviolii scursi de apa si se acopera.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise