Ravioli cu ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ravioli cu ciuperci

Ingrediente

  • O punga Ravioli
  • 3 linguri smintina
  • 2 triunghiuri brinza topita
  • o lingurita unt
  • 1 marar verde

Mod de preparare

Se fierb Ravioli cum scrie pe punga.

Se face un sos astfel: se topeste untul intr-o tigaie, se adaugasmintina si se invirte pina da in clocot. Brinza se taie bucatele si se adauga la smintina, se invirte continuu pina se topeste brinza.

La sfirsit se adauga in sos , marar verde tocat.

Peste portia de Ravioli din farfurie , se pune sosul condimentat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise