Ingrediente
-o varza potrivita, -o ceapa, -2 buc. morcovi, -1 ardei gras rosu, -1 ardei gras verde, -3 rosii sau 3-4 linguri bulion, -marar, patrunjel, condimente, -carne de ratza
Dificultate: Medie | Timp: 2h
7 voturi
Mod de preparare
Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi varza si se pune apa fierbinte pana se acopera.
Intre timp taiem si ardeii grasi , morcovul, patrunjelul, mararul si le punem si pe ele in oala.
Carnea de ratza se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate se prajeste in putin ulei pana se rumeneste pe toate partile.
Dupa ce varza s-a inmuiat si apa a scazut, se adauga rosiile tocate sau bulionul ,vegeta, sare, piper macinat,cateva boabe de piper, boia dulce, boia iute, cimbru, o foaie de dafin.
Se amesteca bine,se aseaza carnea deasupra si se baga la cuptor, cu capac 30min. si inca 20 min fara.
Gata!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
O bunatate,iar prezentarea este super...
Truedelights (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Am cam facut ravagii in bucatarie pregatind aceasta reteta, dar rezultatul final a meritat tot deranjul!
Alice85 (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Cu siguranat este delicioasa...mie imi place :)
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010
Mmm... minunata reteta!