Se taie felii lungi subtiri din vanata si se onduleaza pe cate o scobitoare.Palaria de ciuperca se curata si apoi cotorul se toaca marunt.Carnatul se despica si i se scoate carnea din el.Carnea de carnat se amesteca cu cotorul de ciuperca si cu sare si se umple palaria ciupercii.Deasupra se aseaza o felie de vanata rotunda, una de dovlecel,una de morcov, una de ardei rosu capia si la final un graunte de usturoi.Se fixeaza toate cu un bat de bambus pt.frigarui , se stropeste totul cu ulei si sare, se infig pe margine si scobitorile cu feliile de vinete ondulate si se dau la cuptorul incins intr-o tava.Se lasa sa se rumeneasca.Se presara deasupra patrunjel verde si Delikat knorr de legume.Se serveste calduta.La sfarsit se scot scobitorile si batul de frigaruie.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii