Se spala legumele,se scurg si se curata.Se taie vinetele in cubulete si se sareaza.Se taie dovleceii in felii.
Se taie ardeii in patru,li se indeparteaza cotorul si peretii interiori,se spala si se taie fasii.Se oparesc rosiile,se decojesc,se scot semintele,iar pulpa se taie cubulete.
Se curata ceapa si usturoiul,ceapa se taie in cubulete mici,iar usturoiul se piseaza.Se spala verdeturile,se usuca prin stergere si se toaca foarte marunt.
Se preseaza vinetele intre doua prosoape de hartie pentru a se usca si se prajesc in ulei,intr-o tigaie mare.Se scot,iar apoi se prajesc pe rand dovleceii si ardeii,in cate 2 linguri de ulei.Se caleste ceapa si usturoiul in uleiul ramas.
Se aseaza legumele pe straturi intr-o oala,incepand si terminand cu vinetele.Peste fiecare strat se presara sare,piper,ceapa,usturoi si verdeturi.Se fierbe acoperit la foc mediu,timp de 20 minute,fara a amesteca.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii