Legumele se toaca si se prajesc.
Legumele se toaca și se prăjesc pe rând in tigaie.
Ceapa se calește ultima și când este ușor sticloasa, se adauga rosiile si se lasă sa fiarba.
Ulterior, se adauga restul legumelor amestecând ușor. Se mai lasă pe foc 10 minute și se orneaza cu pătrunjelul tocat.
Opțional: se poate servi cu piure și o pulpa de pui dezosata la gratar. ( vezi poza )
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii