Rata se sareaza si se inabusa cu putina apa si usturoi. intre timp, se fierbe orezul.
Cartofii se fierb in coaja.
Cand carnea este moale, se unge o tava cu grasime de rata, se intinde orezul si cartofii taiati rondele.
Se sareaza, se asaza rondele de ardei grasi si ceapa, se toarna zeama de la friptura, se presara boia si se toarna smantana.
Se asaza deasupra rata si se coace la cuptor pana se rumeneste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii