Rata se curata de grsimea care se vede. Se pune intr-o tava rezistenta la foc, in picioare, cu o sticla de bere umpluta cu apa introdusa in cavitate. Gitul sticlei trebuie sa ajunaga pina la gitul ratei. Pielea se impunge peste tot cu furculita, dar aveti grija sa nu impungeti si carnea. Se "pudreaza" cu sare si piper si se baga in cuptor la temperatura cea mai ridicata pentru 40 min. Se pune temperatura un pic mai jos si se mai lasa 30 min. Se scoate si se lasa 15 min dupa care se scoate sticla. La fel si pentru pui.
Varza calita, cartofi noi la cuptor si salata sau orice altceva va doriti.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii