Se fierbe rata 30min iar daca este crescuta la curte,se poate lasa mai mult;
se scoate carnea fara sa se arunce apa,se prajeste putin in ulei apoi se pune intr-un vas;
in uleiul ramas se adauga ceapa tocata marunt,usturoiul de asemenea,ardeiul cubulete,1polonic cu apa de la fiert iar dupa ce a scazut se adauga rosiile tocate la blender,carnea,se completeaza cu alte 2polonice cu apa.
Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,dafin apoi se lasa pe foc pana scade.
In acest timp se curata cartofii,se pun la fiert cubulete iar dupa ce sunt bine fierti se pregateste un piure dupa metoda clasica stiuta de fiecare,cu sare,1lingura unt si lapte cald.
Dupa ce mancarea a scazut,se serveste pe farfurie cu piure de cartofi si acritura de sezon.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii