Rata fara gat se aseaza in tava unsa cu unt. Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga mierea si se omogenizeaza. Se adauga zeama de lamaie, vinul, piperul si cuisoarele pisate. Se unge rata cu o parte din acest sos si se baga la cuptor. Peste 15 minute se unge iar cu sos. Peste 15 minute se intoarce pe partea cealalta si se unge bine cu restul de sos. Daca mai ramane sos acesta se toarna in tava si se amesteca cu apa. Dupa 30 de minute se intoarce rata si se stropeste cu sosul din tigaie. Se scoate rata din tava si in sosul ramas se prajesc bucatelele de ananas. Rata se aseaza pe stratul de rondele de ananas si se serveste calda.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii