Rata fara gat se aseaza in tava unsa cu unt. Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga mierea si se omogenizeaza. Se adauga zeama de lamaie, vinul, piperul si cuisoarele pisate. Se unge rata cu o parte din acest sos si se baga la cuptor. Peste 15 minute se unge iar cu sos. Peste 15 minute se intoarce pe partea cealalta si se unge bine cu restul de sos. Daca mai ramane sos acesta se toarna in tava si se amesteca cu apa. Dupa 30 de minute se intoarce rata si se stropeste cu sosul din tigaie. Se scoate rata din tava si in sosul ramas se prajesc bucatelele de ananas. Rata se aseaza pe stratul de rondele de ananas si se serveste calda.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii