-Spalam merele ,le taiem in doua si le curatam de seminte,apoi le feliem.
-Ungem tava cu unt,presaram putin zahar si incepem sa asezam feliile de mar.
-Se mai presara putin zahar si se imprastie stafidele si nucile.Se presara scortisoara si se baga 15 minute la cuptor.
-Cand merele au prins o culoare maronie,se toarna o ceasca de apa si se mai lasa 10 minute in cuptor.
-Intre timp separam ouale.Mixam albusurile cu putina sare.Adaugam si zaharul si mixam bine in continuare.
-Galbenusurile le frecam bine cu 2 linguri de ulei.Le amestecam cu albusurile si punem faina,zaharul vanilat si coaja de lamaie.Omogenizam.
-Aceasta compozitie o turnam peste mere si lasam sa se coaca bine.
-Cand e gata,scoatem din cuptor si rasturnam pe o farfurie sau un platou.
Recipe by Dana2dor.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii