Se asaza faina intr-un lighean.In mijloc se adauga celelalte ingrediente si apa, cat sa se obtina o coca moale.Se framanta pana se desprinde aluatul de lighean(cam 15 minute).Se intinde o foaie dreptunghiulara.Peste foaie se presara uniform: ceapa,usturoiul tocate marunt si celelalte condimente, peste care se asaza rasolul.Se impacheteaza, se asaza intr-un vas uns cu unt, se lasa la cald sa creasca circa o jumatate de ora,se unge toata suprafata de aluat cu oul batut,dupa care se da la cuptoul incins in prealabil, pentru o ora.((Pana se rumeneste-depinde de cuptor)
Servim cu muraturi imediat ce s-a copt. Este un deliciu.
Eu am folosit rasol afumat de mine, dupa ce a fost tinut o zi in baitz cu vin. A fost o nebunie.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii