Carnea de vitel se spala foarte bine pana ramane apa curata, si se pune la fiert in apa rece impreuna cu ceapa,un morcov si o parte din condimente.Se fierbe pana cand cade carnea dupa os.Se poate fierbe si in oala sub presiune. Dupa ce carnea a fiert,se scoate din oala si se taie bucatele,iar in zeama ramasa se adauga restul condimentelor,un paharel cu vin alb si se fierb cartofii noi intregi, daca sunt mai micuti si legumele .Dupa ce sunt fierte, se aseaza intr-un vas,platou carnea taiata bucatele alaturi de legumele fierte si bineinteles zeama in care au fiert .Se presara deasupra patrunjel verde tocat foarte fin si se poate servi cu lamaie,maioneza,sos remoulad.
Este o mancare usoara si sanatoasa.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii