Punem carnea taiata deja la fiert in apa,usor sarata.Indepartam spuma care se formeaza in timpul fierberii.Separat se fierb legumele,spalate si curatate.Dizolvam in 200 ml supa deja racita cu cele 40 gr faina(amidon alimentar),cu toate condimentele dorite,iar cand da in clocot turnam peste carne, faina dizolvata si amestecam incontinuu,pana se ingroasa sosul.La ultimile clocote,adaugam smantana si tarhonul fin tocat si omogenizam.Atentionez ca aceasta carne trebuie fiarta cel putin 60-80 minute, la foc domol cu capac.Asezonam cu ce condimente ne plac mai mult.Se poate servi cu o garnitura de legume peste care punem sosul de tarhon.Este un deliciu.Pofta buna !!!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii