Se fierbe rasolul(in ceaun-iese si mai bine),iar cand aproape este gata(la mine a durat 2 ore),se adauga 2 crengute de leustean,foi de dafin,piperul boabe,ceapa verde,cartofii si sare daca mai este nevoie.Se scoate pe platou si se orneaza cu verdeata tocata.Se serveste cu hrean,usturoi si mamaliga.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii