Ingrediente
Pentru supa 1:, 2 pulpe intregi de cocos am folosit eu, dar puteti sa folositi carne de porc sau vita, de buna calitate, 1 ceapa alba, 2 morcovi, jumatate de capatana de usturoi, Pentru supa 2:, supa 1 strecurata, 4-5 cm ghimbir, jumatate de caciulie de usturoi, 2 linguri sos de soia, 2 linguri sos Worchester, Pentru toping:, 2 fire ceapa verde, 2 morcovi, 3 ridichi, frunze de salata, 200 gr noodles, frunze proaspete de coriandru, fulgi de chili, piper, sare, oua(cate 1 ou de persoana)
Dificultate: Medie | Timp: 2h
0 voturi
Mod de preparare
Se pune in cuva aparatului ingredientele de la Supa 1, plus 2,5 litri apa. Se pune capacul peste aparat, se inchide supapa de aburi.Din meniul aparatului se selcteaza functia Soup, cu durata de 1 ora, apoi tasta Start. Dupa terminarea programului, se deschide supapa de eliberare aburi, apoi se deschide capacul.Se strecoara supa intr-o craticioara, se adauga ingredientele de la Supa 2. Se pune supa limpede cu ingredientele mentionata la supa 2, in cuva aparatului. Se procedeaza la fel ca si la supa 1,se alege acelasi meniu, dar timpul de 20 minute.
Intre timp, cat supa fierbe a doua oara ne ocupam de restul ingredientelor...
Carnea se alege de pe oase, de pielita si grasime. Se taie julien morcovii si ridichile, ceapa verde in felii pe diagonala, salata spalata si taiata in fasii daca este prea mare, coriandrul taiat fin.
Fierbem ouale in asa fel incat galbenusul sa fie moale: din momentul in care incep sa fiarba 3 minute. Dupa care le punem in apa rece.
Punem o oala cu apa la fiert, adăugăm noodles și fierbem aproximativ 4 minute sau după indicațiile de pe pachet, strecuram și ii lăsam acoperiți.
Pentru asamblare supa Ramen:intr-un bol punem legumele, carnea, tăițeii, fulgii de chilli, piper după gust.Dupa ce am pus toate ingredientele, strecuram supa din nou si o turnam peste.Mai punem deasupra și oul fiert taiat in jumătate si servim supa fierbinte.Sa va fie de folos!!!