Se scoate untul cu o seara inainte de a face raffaelo, pentru ca sa fie moale.Se amesteca zaharul pudra cu untul, laptele praf si cu o mana de cocos,se amesteca bine pana se topeste zaharul.Apoi se fac bilute mici iar in mijloc se pune o aluna si se dau prin cocos.Se aseaza pe o farfurie una langa alta pentru a nu se lipi si se dau la rece.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii