rafaello

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200gr zahar pudra,
  • 200 gr unt (nu margarina),
  • 200gr lapte praf,
  • 200 gr nuca de cocos,
  • alune

Mod de preparare

Untul se topteste si apoi se lasa la racit (avem nevoie de unt rece dar cat mai moale pt a framanta mai bine).

Se freaca untul cu zaharul cat sa se obtina o pasta mai omogena.

Se adauga laptele praf si se amesteca, apoi nuca de cocos si eventual esenta de rom si se amesteca in continuare.

Dupa ce s-au amestecat bine, compozitia se lasa la racit.

Apoi, cu muuulta rabdare, se fac bilute care se dau prin nuca de cocos

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise