Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba.
Se pune o oala de apa cu sare si legumele deshidratate sa fiarba, iar cand da in clocot, se arunca racii spalati bine inante cu apa rece (se trec in sita sub jet de apa rece de mai multe ori, pentru a indeparta urmele de mal si resturi vegetale de pe burta sau picioare). Se fierb astupand oala cu un capac, cca. 15 minute pana ce racii se inrosesc. De la raci se consuma numai carnea de la clestii mari si coada.
Se prepara mujdeiul zdrobind usturoiul si apoi il frecam cu sare si cate un pic de ulei pana ce capata consistenta unei maioneze, apoi il subtiem cu sucul de lamaie. Servim carnea de raci cu acest mujdei, iar daca nu toleram usturoiul, servim carnea de raci stropita cu lamaie. Carnea este foarte aromata si grasa si pentru o digestie buna este indicat sa fie servita cu lamaie sau mujdei.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii