Pentru sos ingredietele se introduc in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta semifina (se vor mai simti bucatele de migdale, dar sunt delicioase).
Pentru quesadilla ungem o tigaie teflonata cu 2-3 picaturi de ulei. Punem o lipie in tigaie si o tinem pe o parte 20 de secunde apoi o intoarcem. Repetam operatiunea de cateva ori pana se incalzeste lipia.
Apoi adaugam jumatate din cantiatea de cubuletele de pui, ceapa, ardei iute, sos si cascaval. Acoperim cu a doua lipie si presaram cu mana. Dupa 3 minute intoarcem lipia cu ajutorul unei farfurii. Mai lasam la foc medu inca 3 minute.
Lipiile trebuie sa fie frumos rumenite.
Repetam procedeul cu a doua quesadilla.
Se serveste cu ceapa si ardei iute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii