Pytt i panna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pytt i panna

Ingrediente

  • Aceasta reteta o prepara suedezii lunea din ce ramane in frigider dupa weekend: "pytt in panna = pune in tigaie"
  • Reteta pentru 4-6 persoane:
  • 9-12 cartofi fierti reci
  • 300 g de bacon/slanina/carne prajita ori fiarta/sunca/salam/carnati sau orice fel de carne aveti la indemana
  • 2 cepe
  • 1 lingurita sare
  • cateva fire de patrunjel
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

1. curatati cartofii si salamul (daca au coaja)

2. taiati cartofii cubulete cu latura de cca 5-10 mm

3. taiati carnea, baconul sau ce aveti cubulete cu latura de 5 mm

4. taiati ceapa marunt

5. se calesc cartofii cu ceapa intr-o tigaie

6. se calesc preparatele de carne intr-o tigaie separata

7. se adauga preparatele peste cartofi cand acestia incep sa se rumeneasca

8. se amesteca ingredientele, se adauga sarea si se lasa sa se caleasca impreuna, fara a permite sa se arda.

Se serveste cu oua ochiuri (cate unul de fiecare persoana) si sfecla rosie in otet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise