1. curatati cartofii si salamul (daca au coaja)
2. taiati cartofii cubulete cu latura de cca 5-10 mm
3. taiati carnea, baconul sau ce aveti cubulete cu latura de 5 mm
4. taiati ceapa marunt
5. se calesc cartofii cu ceapa intr-o tigaie
6. se calesc preparatele de carne intr-o tigaie separata
7. se adauga preparatele peste cartofi cand acestia incep sa se rumeneasca
8. se amesteca ingredientele, se adauga sarea si se lasa sa se caleasca impreuna, fara a permite sa se arda.
Se serveste cu oua ochiuri (cate unul de fiecare persoana) si sfecla rosie in otet.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii