Se adauga sarea si nuca de cocos in faina si se amesteca bine. Se adauga apa treptat la faina de orez si se amesteca. Atentie cand se adauga apa sa nu fie prea multa dar sa fie in acelasi timp suficienta. Nu trebuie sa \"balteasca\" de prea multa apa. Se aseaza intr-un vas mai intai nuca de cocos rasa, apoi compozitia din orez si apoi din nou nuca de cocos. Se fierbe timp de 2-3 minute iar apoi se serveste fierbinte, cu banane.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii