Curatati capsunele de codita.
Taiati fructul pasiunii pe jumatate si scoateti pulpa cu o lingurita.
Adaugati capsunile, fructul pasiuni, sucul de lamaie si zaharul in blender si mixati pana obtineti un piure.
Puneti toate ingredientele intr-un bol, adaugati gheata si amestecati cu un polonic pentru a se topi zaharul si omogeniza ingredientele.
Glazurati paharele de servire cu zahar - (stergeti gura paharului cu o felie de portocale apoi presarati usor zahar).
Party like a superkid :)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii