Punem cele 6 pulpite la fiert in cca 2 l jumate de apa,cu un morcov si sare.Intre timp taiem ceapa si legumele in cubulete si le punem la calit,cu un capac deasupra asa ies inabusite si isi pastreaza si calitatile,cind sunt gata adaugam orezul si il calim un pic inainte de a adauga supa de la pulpite.Pulpitele le scoatem cind sunt gata si le lasam intr-un platou unde le dam cu sare si piper negru,eu pun si un pic de cimbru e dupa gust,dupa cca 5 minute la punem la prajit(eu prefer margarina pentru ca nu lasa grasime).Intre timp lasam orezul la fiert la foc mijlociu,spanacul l-am pus in acelasi timp cu supa.Eu am facut si o prajitura de mere in acelasi timp si sucul de la merele coapte in cuptor l-am pus peste pulpitele prajite da un gust nemaipomenit.
Cind orezul e gata adaugam pulpitele prajite peste si lasam sa se inabuseasca un pic sub capac inainte de a servi.Se poate servi asezonat cu salata de primavara sau ceva muraturi iarna.Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii