Pulpele spalate si scurse bine se dezoseaza.
Ficateii se spala, se taie in doua si se scurg bine, apoi se prajesc. Se scot pe o hartie absorbanta.
Cascavalul se taie betigase, la fel si ardeiul kapia.
Luam cate o bucata de pulpa, o asezonam, radem morcovul pe razatoarea cu gauri mici peste pulpa si asezam cate o bucata din ficatel, cascaval si ardei.Rulam pulpa si o prindem cu scobitoare.
Asezam pulpele umplute intru-un vas yenna uns cu unt , adaugam vinul si bucati de unt deasupra pulpelor asezonate.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, pina se rumenesc frumos si capata o culoare aramie , apoi le intoarcem pe partea cealalta.
Cartofii curatati si taiati cuburi ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti, rasturman apa de pe ei, adaugam 2 linguri ulei de masline, ii punem pe foc 2 minute , adaugam patrunjelul verde tocat si ii amestecam prin miscarea oalei in sus si in jos.
Pulpele coapte le servim cu cartofii molcomi si cu salata verde.
Pofta mare !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii