Pulpe la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe la cuptor

Ingrediente

  • pulpe de pui,
  • 1 lamaie,
  • 2 lingurite de miere,
  • sape,
  • piper,
  • cimbru,
  • busuioc,
  • usturoi,
  • putina smantana.

Mod de preparare

Se unge tava cu putin ulei, se taie lamaia felii si se pune in tava, se freaca pulpele de pui cu sare si piper, sub pielita se pune putin cimbru si busuioc, se pun peste lamaie si se da la cuptor. Inainte cu 10 min, de a fi gata se pune la fiert putina apa cu sare in care se dizolva 2 lingurite de miere de albine si se ung pulpele, se mai lasa la cuptor cateva minute.
Pentru mujdei se freaca usturoiul cu putina sare si ulei si putin otet si se pune smantana sau rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise