Pui uleiul in tava cu pulpele crestate un pic pe ambele parti. Lasi circa 20 min la cuptor intorcandu-le din cand in cand. Pe urma pui toate legumele in tava si torni un pahar de apa peste legumele cu carnea. Ccand carnea si legumele sunt facute (adica carnea rumenita si legumele moi), prepari din catelul de usturoi pisat, foaia de dafin, sare si piper, boiaua dulce si o lingura de apa, un "dressing" pe care-l pui si pe el peste carne in tava. Mai lasi 5 min si scoti din cuptor. Servesti cald. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii