Cartofi se curata si se taie in feli,ardei,morcovul si ceapa la fel ,se pun in tigaie,se piseaza usturoiul si se adauga si el se pune si uleiul si pasta de rosi,patrunjelul ,si se condimenteza dupa gust se amesteca bine si se adauga apa
Pulpele se condimenteza si se adauga si ele
La inceput se acopera cu folie de staniol circa 40 de minute dupa care se lasa la liber inca 20 ,pina se rumenesc
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii