Pulpe la cuptor cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe la cuptor cu legume

Ingrediente

  • 5 pulpite
  • 5 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 verde
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • Patrunjel verde
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de pasta de rosie
  • 150 ml de apa
  • Sare piper dupa gusr

Mod de preparare

Cartofi se curata si se taie in feli,ardei,morcovul si ceapa la fel ,se pun in tigaie,se piseaza usturoiul si se adauga si el se pune si uleiul si pasta de rosi,patrunjelul ,si se condimenteza dupa gust se amesteca bine si se adauga apa

Pulpele se condimenteza si se adauga si ele

La inceput se acopera cu folie de staniol circa 40 de minute dupa care se lasa la liber inca 20 ,pina se rumenesc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise