Pulpele se spala se sterg bine de apa aoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni.
Cartofii noi se curata bine apoi se taie fiecare in patru.Ceapa rosie se taie rondele iar usturoiul in feliute subtiri.
Se amesteca ceapa si usturoiul cu cartofii si se pun in vasul roman( dupa ce acesta a stat macar o ora si 1/2 , in apa la inmuiat)peste care punem sare , piper, cimbru si bucatele de unt.
Pulpele le scoatem de la rece , le aranjam peste cartofi , adaugam vinul si presaram deasupra boia si alte bucatele de unt.Deasupra vasului punem folie de aluminiu.
Pulpele pot fi puse si intr-o punga Knorr daca doriti.
Dam la cuptorul dinainte incalzit sa se coaca bine si carnea si cartofii. Dupa aproximativ o ora luam folia pentru ca pulpele sa faca o crusta frumoasa deasupra.
Se presara patrunjel verde peste pulpe si cartofi si se serveste cu salata verde.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii